×

store country

Australia flag Australia België (Nederlands) flag België (Nederlands) Belgique (Français) flag Belgique (Français) Brasil (Português) flag Brasil (Português) Canada (English) flag Canada (English) Canada (Français) flag Canada (Français) Channel Islands flag Channel Islands Danmark flag Danmark Deutschland flag Deutschland España flag España France flag France Ireland flag Ireland Italia flag Italia Nederland flag Nederland New Zealand flag New Zealand Norge flag Norge Österreich flag Österreich Rest of Europe flag Rest of Europe Schweiz (Deutsch) flag Schweiz (Deutsch) South Africa flag South Africa Suisse (Français) flag Suisse (Français) Suomi flag Suomi Sverige flag Sverige United Kingdom flag United Kingdom United States flag United States

Yksityisyydensuojakäytäntö


Tällä sivustolla esitellään milloin ja miten me käytämme henkilötietoja, joita sinä tai muut luovutatte meille, olipa sitten kyse verkkosivustomme, mobiilisovelluksemme, laitteidemme, tuotteidemme tai palvelujemme käytöstä (yhdessä niihin viitataan sanalla ”Palvelut”).

TIETOJA YHTIÖSTÄMME

Yhtiömme nimi on SureFlap Limited (kauppanimemme on Sure Petcare), ja se on yksityinen osakeyhtiö (yhtiörekisterinumeromme on 06399085).

Rrekisteröity osoitteemme on Unit 7, Irwin Centre, Scotland Road, Dry Drayton, Cambridge, Cambridgeshire, CB23 8AR, Yhdistynyt kuningaskunta.

Olemme Antelliq Holdings France -yhtiön täysin omistama tytäryhtiö. Lopullinen emoyhtiömme on Antelliq Corporation, Amerikan yhdysvalloissa perustettu yhtiö, jota BC Partners -yhtiö hallinnoi rahastojen kautta. Hallinnointi- ja ohjausjärjestelmämme täydelliset tiedot löytyvät tästä.

MITEN YHTIÖNNE KÄYTTÄÄ TIETOJANI?

  • Kun rekisteröidyt tai liityt palvelujemme käyttäjäksi (verkkoon kytketyn laitteen rekisteröiminen mukaan lukien), liityt verkkoyhteisöömme tai kun olet saanut pyynnön liittää kotitaloustili johonkin Sure Petcare -mobiilisovellukseen

    • Kun rekisteröidyt tai liityt käyttääksesi mobiilisovelluksiamme tai kun liityt yhteisöömme, me käytämme henkilötietojasi voidaksemme käsitellä tilirekisteröintisi ja tarjotaksemme sinulle mobiilisovelluksen edut ja toiminnallisuuden. Tiedot, joita keräämme sinua koskien, kun rekisteröidyt tai liityt käyttääksesi mobiilisovelluksiamme, voivat sisältää mm. nimesi kokonaisuudessaan, sähköpostiosoitteesi, tilisi salasanan, asuinmaasi ja kielivalintasi sekä IP-osoitteesi.

    • Meidän on käsitellävä henkilötietojasi tällä tavalla voidaksemme rekisteröidä sinut jäseneksi ja tarjota sinulle käytettävissä olevan mobiilisovelluksen suoman toiminnallisuuden ja edut.

    • Mikäli olemme ottaneet sinuun yhteyttä, koska joku rekisteröitynyt jäsen haluaa ottaa sinut mukaan kotitaloustilille, me olemme tehneet näin, koska joku rekisteröitynyt jäsen on kertonut meille, että hän on hankkinut suostumuksesi niille, että hän on toimittanut sähköpostiosoiteesi käyttöömme. Mikäli et ole antanut suostumustasi tähän, ota yhteyttä meihin välittömästi sähköpostiosoitteeseen privacy@surepetcare.com.

  • Kun ostat tuotteita verkkosivustoltamme tai kun rekisteröit tuotetakuun verkkosivustomme välityksellä

    • Kun ostat tavaroita verkkosivustoltamme, me käytämme henkilötietojasi ostoksesi loppuun saattamiseksi. Niihin tietoihin, joita me keräämme sinua koskien saattaaksemme tekemäsi ostoksen valmiiksi tai kun rekisteröit ostamaasi tuotteeseen liittyvän takuun, saattaa sisältyä nimesi, laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maa, ostettu tuote, ostopäivä, maksutapa ja lemmikkieläimesi mikrosirun numero.

    • Saattaaksemme tekemäsi ostoksen valmiiksi, me luovutamme henkilötietojasi niille alihankkijoillemme, jotka osallistuvat ostoprosessiin, esim. tilauksen toteuttamiseen osallistuvat toimittajat ja maksupalvelun tarjoajat sekä luottotietoyritykset, joita me käytämme torjumaan petoksia sekä luotto- ja/tai tietoturvariskejä.

    • Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi tällä tavalla voidaksemme solmia ja toteuttaa sopimuksen koskien meiltä ostamaasi tuotetta.

    • Lisäksi me keräämme tietoja liittyen lemmikkieläimeesi; mutta näitä tietoja ei katsota henkilötiedoiksi ja siksi ne eivät kuulu tähän yksityisyydensuojakäytäntöön.

  • Kun soitat meille, kun käytät sivustomme chat-palvelua tai kun otat yhteyttä meihin asiakastuen kautta

    • Kun soitat meille, kun otat yhteyttä meihin sähköpostin välityksellä, kun käytät live chat -palveluamme, kun käytät chabottiamme tai kun otat yhteyttä meihin sosiaalisen median välityksellä esittääksesi yleisluontoisia kysymyksiä, me saatamme käsitellä myös henkilötietojasi (mm. nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi, osoitettasi, lemmikkisi sirunumeroa, Facebook- ja Twitter-käyttäjänimeäsi, yhteystietojasi ja muita meille luovuttamiasi tietoja) voidaksemme tarjota pyytämiäsi asiakaspalveluja. Näin voi käydä, kun pyydät meitä antamaan enemmän tietoa teknologiastamme tai tuotevalikoimastamme tai kun pyydät selvennystä koskien tuotteitamme ja Palvelujemme toimivuutta.

    • Me edellytämme suostumustasi voidaksemme käsitellä henkilötietojasi tällä tavoin. Jos et toimita meidän sinulta pyytämiämme henkilötietojasi asiakaspalvelumme tarkoituksiin, me emme ehkä kykene vastaamaan esittämiisi kysymyksiin.

  • Kun olet ilmaissut kiinnostuksesi koskien Palvelujamme

    • Tämä kohta on voimassa, jos olet suostunut vastaanottamaan markkinointiviestintää meiltä.

    • Me käsittelemme henkilötietojasi (mm. nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, postiosoitettasi, puhelinnumeroasi ja viestintään liittyviä valintojasi) tarjotaksemme sinulle markkinointiviestintää, joka vastaa meille esittämiäsi valintojasi.

    • Lisäksi me keräämme tietoja liittyen lemmikkieläimeesi; mutta näitä tietoja ei katsota henkilötiedoiksi ja siksi ne eivät kuulu tähän yksityisyydensuojakäytäntöön. Nämä tiedot mahdollistvat sen, että voimme tarjota sinulle viestintää, joka vastaa lemmikkieläimesi (-eläintesi) ominaispiirteitä (esim. lajit, rotu).

    • Kun lähetämme sinulle markkinointisähköpostia, koska olet valinnut haluavasi vastaanottaa ko. postia, me edellytämme suostumustasi ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa.

    • Jokainen sinulle markkinointitarkoituksessa lähettämämme sähköposti sisältää myös ohjeen siitä, miten voit peruuttaa markkinointisähköpostitilauksesi.

    • Et ole millään tavoin velvollinen luovuttamaan meille henkilötietojasi markkinointitarkoituksia varten.

    • Voit ilmoittaa meille, että et halua henkilötietojasi koskaan käsiteltävän tällä tavalla ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa privacy@surepetcare.com tai seuraamalla kunkin meiltä saamasi markkinointiviestin yhteydessä olevaa markkinointisähköpostitilauksen peruuttamislinkkiä.

  • Tehdäksemme sivustostamme paremman:

    • Lisäksi me käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle syvällisempää käyttäjäkokemusta (esim. esittelemällä sisältöä, jonka arvelemme kiinnostavan sinua).

    • Käyttäessämme henkilötietojasi tällä tavalla tarkoittaa, että pyrimme räätälöimään kokemuksesi sivustostastamme enemmän mieltymeksiesi mukaiseksi, ja että sisältö, jonka näet sivustollamme, saattaa poiketa jonkun toisen käyttäjän näkemästä sisällöstä, koska tämän toisen historia tai selaamistavat poikkeavat sinun historiasta tai selaamistavasta.

    • Lisäksi me luovutamme sinun yhdistettyjä, anonyymejä tietoja kolmansina osapuolina meitä sivustomme parantamisessa ja optimoinnissa toimivien analytiikka- ja hakukonepalvelujen tarjoajien käytöön.

    • Me käytämme henkilötietojasi myös siten, että pyrimme tekemään sivustostamme tietoturvallisemman ja hallinnoidaksemme sivustoamme ja sisäisiä operaatioita varten, mm. vianetsinnässä, datan analysoimisessa, testaamisessa, tutkimuksessa, tilastojen keräämisessä ja mielipidekartoituksissa.

    • Käsittelemme tietojasi näistä syistä, koska meillä on perusteltu tarve turvata sinulle paras mahdollinen käyttäjäkokemus ja taata, että sivustomme säilyy tietoturvallisina.

    • Voit estää meitä käyttämästä henkilötietojasi näillä tavoilla valitsemalla 'Do Not Track' -toiminto käyttämässäsi selaimessa. Jos otat käyttöön 'Do Not Track' -toiminnon, sivustomme saattaa käydä vähemmän tarpeitasi ja mieltymyksiäsi vastaavaksi.

  • Mikäli yrityksemme myydään:

    • Siirrämme henkilötietosi kolmannelle osapuolelle:

      • mikäli me myymme tai ostamme minkä tahansa liiketoiminnan tai pääoman, me luovutamme henkilötietosi myyjälle tai ostajalle (mutta vain siinä määrin kuin on välttämätöntä, ja aina tietosuojalainsäädäntöä noudattaen); tai

      • mikäli joku muu hankkii SureFlap Limited -yhtiön tai valtaosan sen varallisuudesta, jolloin SureFlap Limited -yhtiön hallinnassa olevat henkilötiedot siirtyvät ostajalle.

    • Käsittelemme henkilötietojasi tähän tarkoitukseen, koska meillä on perusteltu tarve turvata, että liiketoimintamme voi jatkua ostajan omistuksessa. Jos vastustat henkilötietojesi käyttöä tällä tavalla, liiketoimintamme myyjä tai ostaja ei pysty ehkä tarjoamaan sinulle palveluja.

    • Eräissä tapauksissa me saatamme myös joutua luovuttamaan henkilötietojasi, jos meillä on lain edellyttämä velvollisuus luovuttaa niitä.

ENTÄ TEKNISET TIEDOT JA ANALYTIIKKA?

  • Sinuun liittyvät keräämämme tiedot:

    • Kun käyt sivustollamme tai kun käytät mobiilisovelluksiamme, me saatamme automaattisesti kerätä seuraavia tietoja:

      • teknisiä tietoja, mm. Internet-protokolla (IP) -osoitteen, jota käyttäen tietokoneesi yhdistetään Internetiin, sisäänkirjoittautumistietosi, selaintyyppisi ja sen version, aikavyöhykeasetukset, selaimen plug-in-tyypit ja versiot, näytön tarkkuuden, käyttöjärjestelmän, sovelluksen version, laitemallin, laitteen käyttöjärjestelmän, laitemallin, GPS-paikkatiedot ja matkapuhelin ja selainalusta; ja

      • tietoja liittyen sivustolla käyntiisi, mm. resurssinpaikantimista, clickstream-tiedot sivustostoltamme (mukaan lukien päivämäärät ja kellonajat) sivun vasteajat, latausvirheet, käyntien kesto tietyillä sivuilla, sivun vuorovaikutustiedot (kuten selailu, klikkaukset ja hiiren liikkeet) ja tiedot menetelmistä, joita käyttäen kävijä selaa itsensä pois sivulta.

  • Muista lähteistä saamamme tiedot:

    • Toimimme myös hyvin läheisessä yhteistyössä kolmansina osapuolina toimivien mainontaverkostojen, analytiikan tarjoajien, isännöintiä tarjoavien ja hakutietoja tarjoavien tahojen kanssa, joilta me saatamme myös hankkia sinuun liittyviä yleisiä yhdistettyjä anonyymeinä pidettäviä tietoja.

  • Yhdistämme sinulta saamamme tiedot niihin tietoihin, joita me keräämme koskien sinua.

EVÄSTEET

  • Sivustomme käyttää evästeitä, joilla pystymme erottamaan sinut muista sivustomme käyttäjistä. Näin voimme tarjota sinulle hyviä käyttäjäkokemuksia, kun selaat sivustoamme ja näin voimme myös tehdä sivustostamme entistä paremman. Jatkamalla sivuston selaamista suostut siihen, että me käytämme evästeitä.

  • Eväste on pieni kirjaimista ja numeroista koostuva tiedosto, jonka me tallennamme selaimeesi tai tietokoneesi kovalevylle. Mikäli annat suostumuksesi, me käytämme (ja tallennamme) vain muita kuin keskeisiä evästeitä tietokoneesi selaimeen tai kovalevylle.

  • Eväste

    Tarkoitus

    Meidän evästeemme

    Account

    Tämä eväste mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat kirjautua Sure Petcare -tileilleen ja eväste muistaa, mitä tuotteita he ovat asettaneet ostoskärryihinsä.

    amendFulfilmentHouse

    Tämä eväste tallentaa automaattisesti sen valitun fulfilment house -yrityksen, joka toimittaa asiakkaan tilauksen asiakkaalle.

    Laravel_Session

    Tämä eväste tallentaa salatun istuntodatan koskien käyttäjän matkaa verkkokaupan läpi.

    mycookie

    Tämä eväste määrittää, otetaanko evästeet käyttöön/poistetaan käytöstä käyttäjän selaimessa.

    Store

    Tämä eväste tallentaa vierailun kohteena olevan myymälän kieliversion, jonka ansiosta käyttäjä saa lokalisoitua myymälätietoa.

    user_transaction_ids

    Tämä eväste tallentaa käyttäjän ostotapahtuman tunnuksen käyttäjän poistuessa kassalta.

    Kolmansien osapuolen evästeet

    Google Analytics

    _gid

    _ga

    _ga_UA-16214023-2

    _utma

    _utmz

    _utmb

    _utmc

    _utmv

    _utmz

    Google Analytics on avuksi meille, kun pyrimme ymmärtämään, miten kävijät ovat kanssakäymisessä sivustollamme. Google Analytics kerää tietoa anonyymisti ja ilmoittaa sivustotrendeistä yksittäisiä kävijöitä tunnistamatta.

    Google Analyticsin käyttämät evästeet seuraavat tietoja kuten vierailun ajankohtaa, onko kävijä käynyt sivustolla aikaisemmin, ja miltä sivustolta kävijä sai vinkin tulla sivustollemme.

    Tarkastelemme yhdistettyä kävijädataa raporttien muodossa, ja näin voimme parantaa sivustomme toiminnallisuutta ja edistää sen löydettävyyttä.

    Hotjar

    _hjIncludedInSample

    Hotjar analysoi, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme kanssa. Tätä evästettä käytetään, jos kävijän anonyymiksi tehtyä käyttäjäsivutietoa lähetetään Hotjariin tuottamaan palautetta sivustomme käytettävyydestä.

    Salesforce

    _kts

    _kti

    _ktv

    _ktt

    BIGipServerIct-pool

    Nämä evästeet liittyvät kolmannen osapuolen Salesforce-nimiseen palveluun, jota me käytämme asiakaspalvelujärjestelmiemme hoitamiseen.

    Facebook

    datr

    locale

    lsd

    reg_fb_gate

    reg_fb_ref

    Monilla sivuston sivuilla käyttäjä näkee linkkejä some-verkostoihin, mm. Facebook ja Twitter. Näiden ansiosta käyttäjät voivat jakaa tai kirjanmerkitä sivujamme.

    Sinun on syytä huomioida, että nämä sivustot luultavasti keräävät tietoa siitä, miten toimit Internetissä, mm. surepetcare.com -sivustolla. Joissakin tapauksissa, ollessasi kirjautuneena some-tileillisi, nämä sivustot rekisteröivät käyntisi surepetcare.com -sivustolla ja sen tietyillä sivuilla, vaikka et klikkaisi mitään some-linkkiä.

    Sivustomme käyttää Facebook Pixel -toimintoa. Kaikki Facebook Pixelin kauttaa siirretyt tiedot saavat hash-algoritmikäsittelyn paikallisesti selaimella, ennen kuin tiedot siirtyvät Facebook-palvelimiin täsmättäviksi. Tämä hash-algoritmilla käsittely muuntaa tietosi lyhyiksi salasanomiksi, joita ei voida peukaloida. Käytämme hash-käsittelyä täsmätäksemme pikselitapahtumat ihmisiin Facebookissa, jonka jälkeen Facebook poistaa kaikki täsmätyt ja täsmäämättömät hash-käsittelyt heti sen täsmäytyksen päätyttyä. Facebook-pikseli käyttää suojattua https-yhteyttä, jonka seurauksena mikä tahansa selaimelta lähetetty tieto pääsee palvelimiimme turvallisesti.

    Twitter

    guest_id

    k

    original_referer

    _twitter_sess

    YouTube

    PREF

    VISITOR_INFO1_LIVE

    use_hitbox

  • Sinun on syytä huomioida, että muut kolmannet osapuolet (mm. mainontaverkostot ja ulkoisten palvelujen tuottajat (kuten verkkoliikenteen analysointipalvelujen tuottajat) saattavat myös käyttää evästeitä. Me emme voi vaikuttaa kolmansien osapuolten evästeisiin. Nämä evästeet ovat luultavasti analyyttisiä/suorituskykyevästeitä tai kohdennusevästeitä.

  • Voit estää evästeet aktivoimalla selaimesi asetuksen, jonka avulla voit kieltäytyä kaikista asetuksista tai joistakin evästeistä. On kuitenkin niin, että jos käytät selainasetuksia estääksesi kaikki evästeet (myös tärkeät evästeet), et ehkä pääse käyttämään koko sivustoamme tai joitakin sen osia.

  • Muut kuin tärkeät evästeet vanhenevat 2 vuoden kuluttua.

MISSÄ MINUN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

  • Yhtiömme sijaitsee Britanniassa, mutta jotkut ulkopuolisista kolmansista osapuolistamme sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA:n) ulkopuolella, ja siksi niiden suorittama henkilötietojen käsittely edellyttää tietojen siirtämistä ETA:n ulkopuolelle.

  • Aina kun siirrämme henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, me varmistamme, että tiedot ovat suojassa varmistamalla, että ainakin yksi seuraavista suojatoimista on voimassa:

      • siirtämällä henkilötietosi maahan, jossa Euroopan komission arvion mukaan on riittävä tietosuojataso;

      • käyttämällä tiettyjä Euroopan komission hyväksymiä sopimuksia, jotka tuottavat henkilötiedoillesi saman suojan kuin ETA-alueella; tai

      • mikäli käytämme Yhdysvalloissa sijaitsevia palveluntarjoajia, me saatamme siirtää tietoja niille, jos ne ovat mukana Privacy Shield -käytännössä, joka edellyttää niiltä samanlaista henkilötietosuojaa Euroopan ja Yhdysvaltojen kesken jaetuille henkilötiedoille.

  • Pitääksemme tämän yksityisyyssuojakäytännön mahdollisimman lyhyenä ja helposti ymmärrettävänä emme olemme esittäneet niitä tiettyjä olosuhteita, joissa kukin näistä suojatoimista on käytössä. Voit olla meihin yhteydessä osoitteessa privacy@surepetcare.com koskien tarkempia tietoja tavastamme suojata tiettyjä tietojesi siirtoa.

  • Kaikki meille toimittamasi tiedot tallennetaan tietoturvallisille palvelimillemme tai meidän kolmansina osapuolina toimivien tietojentallennusta tarjoavien yritysten palvelimille. Mikäli olemme antaneet sinulle (tai mikäli sinä olet valinnut) salasanan, jonka avulla voit päästä sivustomme tiettyihin osiin tai mobiilisovellustilillesi, olet itse vastuussa salasanan salassapitämisestä. Älä anna salasanaasi kenellekään toiselle.

KUINKA KAUAN ME SÄILYTÄMME SINUN TIETOJA?

  • Mikäli olet rekisteröitynyt jäsen tai mikäli sinulla on mobiilisovellustili, me säilytämme tietojasi niin kauan, kuin ko. tili on olemassa voidaksemme taata, että me voimme olla sinulle avuksi, jos sinulla ilmenee kysyttävää, haluat antaa palaute tai jos ilmenee ongelmia jäsenyyteesi liittyen tai jos jotain lainsäädäntökysymyksiä ilmenee.

    • Mikäli me olemme käyttäneet henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinointiviestintään liittyen, jos olet valinnut osallistuvaksi sellaiseen:

      • me otamme yhteyttä sinuun 2 vuoden välein varmistaaksemme, että haluat jatkaa sähköisen viestinnän vastaanottajana; tai

      • jos ilmoitat meille, että et enää halua saada markkinointiviestintää meiltä, me lupaamme olla lähettämättä sinulle markkinointiviestintää.

    • Mikäli me olemme keränneet tietojasi, koska olet ostanut jonkin meidän palveluistamme, me säilytämme ko. tietoja 7 vuotta noudattaaksemme kirjanpidollisia vaatimuksia.

    • Mikäli me olemme käsitelleet tietojasi mistä tahansa muusta syystä (esim. sen seurauksena, että olet ottanut miehin yhteyttä Palveluihimme liittyvällä kysymyksellä), me säilytämme tietojasi 5 vuotta.

    • Joissakin tapauksissa me saatamme tehdä henkilötietosi anonyymeiksi, jonka jälkeen ko. tietoja ei voida yhdistää sinuun ja jonka tarkoituksena on käyttää niitä tutkimus- tai tilastointitarkoituksiin. Näin käsiteltyjä tietoja saatamme säilyttää määrättömän kauan ja emme enää ilmoita sinulle asiasta.

TIETOSUOJALAKEIHIN PERUSTUVA OIKEUTESI VASTUSTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYÄ

  • Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyämme:

      • silloin kun käsittelemme henkilötietojasi ja käsittely perustuu oikeutettuun etuumme (kuten edellä kohdassa "Miten yhtiönne käyttää tietojani?” -todetaan). Jos tällöin pyydät meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn, me lopetamme niiden käsittelyn ellemme voi osoittaa sinulle, että meillä on pakottavia perusteita jatkaa henkilötietojesi käyttämistä; tai

      • markkinointitarkoituksia varten. Jos pyydät meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn tällä perusteella, me lopetamme niiden käsittelyn.

MITKÄ OVAT TIETOSUOJALAKEIHIN PERUSTUVAT OIKEUTENI?

  • Sinulla on erilaisia tietosuojalakeihin perustuvia oikeuksia ja voit käyttää niitä ottamalla meihin yhteyttä. Helpoiten tämä onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@surepetcare.com.

  • Pääsy- ja tutustumisoikeus

    • Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, että käsittelemmekö sinun henkilötietojasi sekä saada muuta tietoa liittyen henkilötietojesi käyttöön meidän toimestamme.

    • Sinulla on myös oikeus päästä ja tutustua niihin henkilötietoihisi, joita me käsittelemme.

  • Oikeus henkilötietojesi oikaisuun

    • Sinulla on oikeus vaatia meitä oikaisemaan mahdolliset epätarkkuudet niissä henkilötiedoissa, joita meillä on sinusta. Sinulla on myös oikeus saada mahdolliset puutteet henkilötiedoissasi täydennetyiksi toimittamalla meille tietoja täydentävän lausunnon.

  • Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä

    • Voit rajoittaa meidän toimesta tapahtuvaa henkilötietojesi käsittelyä:

      • mikäli olet sitä mieltä, että hallussamme olevat henkilötietosi ovat epätarkkoja;

      • mikäli henkilötietojesi käsittelymme rikkoo lakia, mutta et halua meidän poistavan henkilötietojasi;

      • mikäli meidän ei enää tarvitse käsitellä henkilötietojasi, mutta haluatte meidän säilyttävän henkilötietosi lakiin perustuvista syistä; tai

      • mikäli me käsittelemme henkilötietojasi ja käsittely perustuu oikeutettuun etuumme (kuten edellä kohdassa "Miten yhtiönne käyttää tietojani?” -todetaan), ja aikomuksesi on vastustaa tätä henkilötietojesi käyttämistä.

    • Mikäli sinä käytät oikeuttasi rajoittaa meidän tahaolta tapahtuvaa henkilötietojesi käyttämistä, niin tuolloin me käsittelemme henkilötietojasi vain sinun suostumuksella, lukuun ottamatta tilanteita, joissa on kyse tietojen tallentamisesta ja lakiin perustuvien vaatimusten täyttäminen.

  • Oikeus henkilötietojesi siirrettävyyteen

    • Sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsentyneessä, vakiomuotoisessa kone-luettavassa formaatissa ja lähettää ne toiselle henkilötietojasi käsittelevälle organisaatiolle.

    • Tämä oikeus koskee vain henkilötietojasi, joita me käsittelemme, koska olet antanut suostumuksesi meille käyttää niitä tai koska välillämme on voimassa oelva sopimus.

  • Oikeus saada henkilötietosi pois pyyhityiksi

    • Sinulla on oikeus vaatia meitä pyyhkimään käsiteltävänämme olevat henkilötietosi seuraavissa olosuhteissa:

      • mikäli meidän ei enää tarvitse käyttää henkilötietojasi niihin syihin perustuen, joista kerroimme sinulle tietojen keräämistarpeesta kertoessamme;

      • mikäli tarvitsimme sinun suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen, ja olet perunut suostumuksesi ja mikäli ei ole mitään muuta laillista tapaa, jonka perusteella me voisimme jatkaa henkilötietojesi käyttämistä;

      • jos vastustat meidän toimestamme tapahtuvaa henkilötietojesi käsittelyä ja meillä ei ole mitään pakottavaa syytä jatkaa niiden käsittelyä;

      • jos meidän toimestamme tapahtuvassa henkilötietojesi käsittelyssä on rikottu laki; ja

      • kun meidän on pyyhittävä henkilötietosi pois noudattaaksemme meihin kohdistuvaa lakia.

  • Oikeus valittaa

    • Sinulla on oikeus jättää valitus Information Commissioner's Office -viranomaiselle, joka on Englannissa ja Walesissa tietosuoja-asioita valvova valvontaviranomainen.

ENTÄ SIVUSTOT JOIDEN KANSSA OLEMME LINKITTYNEITÄ?

  • Sivustomme saattaa aika ajoin sisältää linkkejä kumppaniemme verkostojen ja tytäryhtiöidemme sivustoihin.

  • Sivustomme yhdistää sinut eri sivustoille. Jos seuraat linkkiä mihin tahansa näistä sivustoista tai käytät palvelujamme, huomaa, että olet tuolloin poistunut sivustoltamme, ja näillä sivustoilla on omat yksityisyydensuojakäytäntönsä.

  • Me emme ota mitään vastuuta tai korvausvelvollisuutta näihin käytäntöihin tai sivustoihin liittyen. Tarkasta sivustojen käytännöt, ennen kuin toimitat mitään henkilötietojasi käsiteltäväksi näillä sivustoille.

MILLOIN MUUTATTE YKSITYISYYDENSUOJAKÄYTÄNTÖÄNNE?

  • Ilmoitammae kaikista muutoksista yksityisyydensuojakäytännössämme tällä sivulla ja tarvittaessa ilmoitamme sinulle asiasta sähköpostin välityksellä.

  • Kannattaa palata usein toteamaan mitä päivityksiä on tehty tai mitä muutoksia yksityisyydensuojakäytännössämme on tapahtunut.

MITEN OTAN YHTEYTTÄ ANTAAKSENI PALAUTETTA?

  • Kysymykset, kommentit ja pyynnöt liittyen yksityisyydensuojakäytäntöömme ovat tervetulleita ja pyydämme lähettämään ne osoitteeseen privacy@surepetcare.com.

  • Tämä yksityisyydensuojakäytäntö päivitettiin viimeksi heinäkuussa 2018.

back to top